وقتی گندم و جو نیم‌ پز شد، سیب‌زمینی‌، هویج و شلغم را هم رنده كرده و به سوپ اضافه كنید



مواد لازم برای 6 نفر
جو : نصف پیمانه
گندم : نصف پیمانه
نخود فرنگی : نصف پیمانه
هویج : 3 عدد
آب مرغ : 2 لیوان
سیب‌زمینی متوسط : یک عدد
شلغم متوسط : 2 عدد
شیر : یک و نیم لیوان
خامه : 50 گرم و نمک
فلفل و جعفری خرد شده : به میزان لازم.

طرز تهیه
گندم و جوی شسته و خیس کرده را پس از یک ساعت، در ظرف مناسبی ریخته و روی اجاق گاز بگذارید.
در این مرحله آب مرغ را هم به آن اضافه کنید.
وقتی گندم و جو نیم‌ پز شد، سیب‌ زمینی‌، هویج و شلغم را هم رنده کرده و به سوپ اضافه کنید.
در این مدت نیز سوپ را دائم هم بزنید.
بعد از این‌ که مواد سوپ ما پخته شد، نمک و فلفل و شیر را هم به آن اضافه کنید.
در نهایت خامه را داخل سوپ ریخته و خوب‌ هم بزنید تا سوپ کاملاً جا بیفتد.
حالا سوپ را داخل ظرفی ریخته و با جعفری خرد شده روی آن را تزئین می‌کنیم.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
ارسالی کاربران





  
آش شله قلمکار

دستورات غذایی سالم با کدو!!

سوپ اسپانیائی

آش بلغور گندم سالم و راحت!

دستور غذایی جدید برای افطاری



کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه